Steun ons

Help deze dag, zaterdag 7 oktober 2017, waar te maken. Het gaat om je vrouw, man, moeder, vader, zus, broer, vriendin, vriend, collega of werknemer. Gun hun deze waardevolle dag.

Het borstkankersymposium 2017 is een intiatief van (ex-)patiënten door (ex)patiënten. Het zal bewustzijn creëren voor belangrijke aspecten die samengaan met hun ziekte. Van Kanker naar een leven Na Kanker.

Doneer nu!

1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker. Ook mannen. Thema is: ‘De late gevolgen van borstkanker’. Er zijn workshops, plenaire sessies en je kunt met elkáár verbinden. Bezoekers komen thuis vol nieuwe energie, met veel tips, relevante informatie, nieuwe contacten én een positief gevoel over hen zelf.

CF208516 (1181 x 885)
Denaaktewaarheid-8806 - kopie

Help mee of kom in actie!

Wil jij ons graag steunen bij het verwezenlijken van het tweede borstkankersymposium, dan kan dat. Door jouw steun zijn wij in de gelegenheid nog meer deelnemers een waardevolle dag te bezorgen vol met kennis en inspiratie. Wil je ons steunen door het organiseren van een actie, bezoek dan onze speciaal daarvoor ingerichte pagina.

ANBI Stichting

De Stichting Jij Speelt de Hoofdrol is per 15 september 2015 door de Belastingdienst aangemerkt als een ANBI Stichting. Voor meer informatie over ANBI en wat dat voor u als donateur betekent, www.anbi.nl.